Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jutsuk

Genjutsu:A genjutsuk az ellenfél idegrendszerében lévő chakrára hat. A genjtusk többsége az 5 érzékszervre van hatással. 3 mód van arra hogy a genjutsut megtörd:

1.megszakítja a chakra keringését

2.valamilyen fájdaloma amit nem a genjutsu okoz

3.ha a genjutsu használó elveszíti az összpontosítását

Taijutsu:Ide a harcművészetek tartoznak. Ehhez nem kell chakra ezért sokkal gyorsabb mint aki Ninjutsut vagy Genjutsut használ. A chakrát is szokták alakalmazni arra hogy nagyobb erőt vigyen bele egy támadásba de csak ritkán alkalmazzák a chakrát.

Ninjutsu:Ide azokat a technikákat lehet sorolni amikhez kell chakra. Vannak természet manipulálós ninjutsuk is ezeknél gyorsan formálják a kézjelet hogy ne lehessen kitalálni hogy milyen típusu jutsut használ. de ide tartoznak még a vérörökségek(Kekei Genkai), a pecsét jutsuk(fujinjutsu), a szemtechnikák(Doujutsuk) és a tiltottechnikák(Kinjutsu).

Villám típus:a ninja a chakráját elektromossággá alakítja. A villám típus erősebb a föld típus ellen de gyengét a szél típus ellen. Ezt leginkább felhőrejtekben használják.

Föld típus:A föld természetével használva hozza létre. Megtudják változtatni az anyag keménységét és összetételét. Ezek a víz típus ellen erősebbek és a villám ellen gyengébbek.A föld típusu jutsukat leginkább Sziklarejtekben használják.

Szél típus:A szél természetét irányítva hozza létre. Nagyon jó lehet vele vágni.  A szél típusu jutsuk erősebbek a villám típusu ellen de gyengébb a tűz tipuusal szemben. A szél típusu chakrát leginkább Homokrejtekben használják leginkább.

Víz típus:A víz természetét felhasználva bizonyos menyiségü vizet irányítva hoz létre. De egy keveset vizet saját maga is létrehozhat.  A víz típus erősebbek a tűzzel szemben de gyengébbek a föld ellen. Általában a ködrejteki ninják használják.

Tűz típus:A ninja a tűz természetét felhasználva tüzet hoz létre a chakrájából.A tűz típusu technikák erősebbek a szél típusuak ellen de gyengébbek a víz tipussal szemben.A tűz típusu jutsukat főleg avarrejtekben használják.

  Kézjelek:   

 

narutoss.jpg

 

 
 

 Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 31486
Hónap: 651
Nap: 32